Design District 2024

Uitnodiging deelname Schutspatroon.nl aan vakbeurs Design District 2024 in Van Nelle Fabriek Rotterdam

De beurs Design District is uitgegroeid tot het toonaangevende evenement voor interieurdesign in Nederland. Design District 2024 vond plaats op 29, 30 en 31 mei in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. De iconische oude fabriek vormde een inspirerend decor voor fabrikanten, importeurs, agenten en ontwerpers van hedendaags interieurdesign om op Design District hun nieuwste producten te tonen aan het publiek.

schutspatroon als innovatie

Binnen de beurs was een segment gereserveerd waarvoor een adviescommissie 20 jonge en/of zelfproducerende ontwerpers had geselecteerd die innovatieve producten en ideeën lieten zien. In dat zogenoemde DESIGNER DISTRICT was stand D19 ingeruimd voor SCHUTSPATROON.NL

beursbericht

Het was zonder meer een leerzame ervaring om mijn debuut als standhouder te maken op de vakbeurs voor interieurdesign DESIGN DISTRICT in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam.

Omdat het een beurs voor professionals betreft, ontmoet je vrijwel uitsluitend architecten, binnenhuisarchitecten, interieurontwerpers, stylisten en vastgoedbeheerders. Allen op zoek naar inspiratie voor hun lopende of toekomstige projecten en ja, laat ik daar nou toevallig staan om mensen op een idee te brengen.

Op die manier is er al gauw een match en ik heb dan ook tientallen mensen gesproken waarvoor raamfolie van een Schutspatroon een eyeopener is. De vele toepassingsmogelijkheden maakte veel mensen enthousiast om samen te werken, soms voor actuele projecten waar een Schutspatroon de gezochte oplossing is, soms voor komende projecten.

De ontmoetingen op deze beurs én de publicatie in de Design Special van NRC Magazine leren me dat ik mijn publiek nadrukkelijk op moet zoeken. Dat blijkt veel effectiever dan inspanningen om mijn vindbaarheid op internet te verbeteren. Die strijd ga ik nooit winnen en moet ik ook helemaal niet aangaan.

Want ja, het adagium ‘je weet pas wat je zoekt als je het gevonden hebt’ is wel op Schutspatronen van toepassing. Zoveel is duidelijk.

Schutspatroon in Design Special van NRC Magazine

brochures

Speciaal voor de beurs zijn er twee kleine brochures gemaakt die de bezoekers mee konden nemen. Eén met beknopte informatie over Schutspatronen en een met afbeeldingen van mijn autonome werk waaruit de Schutspatronen ontstaan zijn. Op bertvredegoor.nl is daar alles over te zien en te lezen.

Interesse in deze brochures? Een mailtje naar schutspatroon@hetnet.nl met uw adresgegevens is genoeg om de boekjes gratis toegezonden te krijgen.