Portfolio

twee badkamers

twee badkamers, één gedachte

Privacy-scherm gezocht
Voor twee badkamers met het bad pál voor het raam was de vraag dezelfde: scherm met een Schutspatroon de blikken van de overburen af maar laat het licht vrijelijk binnen. Omdat een regulier Schutspatroon in deze gevallen niet afdoende zou zijn om volledige privacy te waarborgen, werd er letterlijk een laag aan het patroon toegevoegd.

Geëtst glas
Een semi-transparante folie werd eerst volvlak op de ramen aangebracht waardoor het gehele beeld vervaagt, terwijl kleuren en vormen diffuus aanwezig blijven. Vervolgens werden daar de uit etched-glass folie gesneden patronen overheen geplakt. 

Dubbel effect
Die dubbele laag zorgt er niet alleen voor dat de patronen scherp afsteken tegen de vervaagde achtergrond, maar ook dat je je gegarandeerd onbespied weet. En ondertussen ben je getuige van een betoverend geometrisch spel van licht en kleur.

de effecten van een schutspatroon in een badkamer

Over het algemeen biedt raamfolie een veelzijdige oplossing voor verschillende behoeftes, zowel vanuit praktische als vanuit esthetische overwegingen.

Privacy
Het aanbrengen van een Schutspatroon op de ramen in een badkamer vergroot op een effectieve manier de privacy. Het belemmert het zicht van buitenaf waardoor nieuwsgierige blikken worden tegengehouden en de buren of overburen niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Zo hou je meer controle over je persoonlijke leefruimte.

Esthetiek
Behalve voor zijn praktische functie is een Schutspatroon ook ontworpen om een raam te transformeren in een geometrisch en kunstzinnig ornament dat de badkamer een andere beleving en een persoonlijke touch geeft.

Al met al goede redenen om te kiezen voor een Schutspatroon in jouw badkamer. Neem nog vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken.