Portfolio

serre

een zonnige kijk

Feestje
De meeste serres hebben van zichzelf al een zonnig karakter omdat de zon door het vele glas vrijelijk kan binnenkomen. En als er in de bovenlichten gebruik is gemaakt van geel matglas zorgt dat voor nog een extra feestelijk tintje. 

Onbekende bestemming
Hoewel nog niet duidelijk was hoe de geheel vernieuwde maar in oorspronkelijke stijl opgetrokken serre gebruikt ging worden, vroegen de grote kale ramen al wel om een gepaste aankleding want van enige privacy was geen sprake. Wat meer beslotenheid door raamfolie zou dus welkom zijn.

Confetti
De roedeverdeling van de prominent aanwezige gele bovenlichten werd het stramien voor het Schutspatroon. De ritmiek van de kleine ruitjes is nu terug te vinden in de hele raampartij. De dichte structuur onderin functioneert als een visuele tegenhanger van het gele matglas bovenin. Zo is de gevraagde beslotenheid gerealiseerd en projecteert de zon de patronen als confetti op de vloer. Dat maakt het feestje compleet.

de effecten van een schutspatroon in een serre

Over het algemeen biedt raamfolie een veelzijdige oplossing voor verschillende behoeftes, zowel vanuit praktische als vanuit esthetische overwegingen.

Privacy
Het aanbrengen van een Schutspatroon op de ramen van een serre vergroot op een effectieve manier de privacy. Het belemmert het zicht van buitenaf waardoor nieuwsgierige blikken worden tegengehouden en voorbijgangers niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Zo hou je meer controle over je persoonlijke leefruimte.

Esthetiek
Behalve voor zijn praktische functie is een Schutspatroon ook ontworpen om ramen te transformeren in geometrische en kunstzinnige ornamenten die de serre een andere beleving en een persoonlijke touch geven.

Al met al goede redenen om te kiezen voor een Schutspatroon in jouw serre. Neem nog vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken.