Portfolio

badkamer

privacy gewenst

Overburen
De grote ramen in deze badkamer maken het tot een zonnige en plezierige plek in huis. Maar tegenoverliggende (dak)ramen van de buren verstoren het privégevoel dat een badkamer zou moeten geven, hoe goed de relatie met die buren ook is. 

Visueel filter 
Een Schutspatroon laat wel zon en licht binnen, maar houdt ongewenste blikken buiten. De opengewerkte folie heeft het effect van gezandstraald glas en versnippert het achterliggende beeld waardoor de privacy is gewaarborgd.

Geometrisch ornament
Het speciaal voor deze situatie ontworpen Schutspatroon is behalve functioneel ook een esthetische toevoeging die het verblijf in de badkamer veraangenaamt. Helemaal als de zon de patronen op de muren projecteert.

De gebruikers aan het woord

Wij zijn heel blij met het voor ons ontworpen Schutspatroon voor de badkamer. Het is heerlijk dat je de openheid naar buiten behoudt, doordat je door het patroon heen naar buiten kunt kijken, maar wel je privacy krijgt. Een bijkomend verrassend effect is de schaduw van de patronen op de muren, vloer en plafond. Dit maakt de badkamer levendig. Wat ook mooi is, is het spiegeleffect van de badkamerspiegel. Daarmee heb je twee keer zoveel plezier van het Schutspatroon. Doordat het op maat gemaakt is, vormen de drie verschillende ramen nu een mooi geheel. De gewenste hoogte is gemakkelijk aan te geven, waardoor je je mate van privacy goed kan bepalen. Het is een echte toevoeging aan de badkamer!

Silvia en Bart