Portfolio

entree kantoorvilla

een binnenkomer

Glas-in-lood
Slechts één element herinnert nog aan de voormalige Pastorie die de kantoorvilla ooit was: een kruis in het glas-in-lood raam boven de ingang. Binnen is het geheel gemoderniseerd.

Staal en glas
Direct na de toegangsdeuren is van staal en glas eerst een portaal ingevoegd. Daarachter zijn eveneens met stalen deuren en kozijnen twee kantoorruimtes afgescheiden van de gang. Maar na de ingebruikname bleek het vele glas niet prettig voor de mensen die er werken. Bezoekers die verderop in het gebouw moeten zijn, lopen door de gang en hebben vrij zicht op de kantoren aan weerszijden daarvan. Een gepaste vorm van beschutting was gewenst.

Industrieel
Alle raamvlakken van de ingangspartij werden van vloer tot plafond voorzien van een Schutspatroon in industriële stijl. In de centrale portaaldeur functioneert een uitsparing als visueel loket voor de bezoekers die zich melden via de intercom. Eenmaal in de gang verdicht het patroon zich op ooghoogte waardoor de privacy van de kantoorgebruikers gewaarborgd is.

Identiteit
De entree is nu een echte binnenkomer. Het Schutspatroon maakt de locatie specifiek en versterkt de identiteit van de daar gevestigde bedrijven. 

de effecten van een schutspatroon in een kantoor

Over het algemeen biedt raamfolie een veelzijdige oplossing voor verschillende behoeftes, zowel vanuit praktische als vanuit esthetische overwegingen.

Privacy
Het aanbrengen van een Schutspatroon op de ramen in een kantoor vergroot op een effectieve manier de privacy. Het belemmert het zicht vanuit de gang waardoor nieuwsgierige blikken worden tegengehouden en bezoekers of collega’s niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Zo hou je meer controle over je persoonlijke werkruimte.

Esthetiek
Behalve voor zijn praktische functie is een Schutspatroon ook ontworpen om ramen te transformeren in geometrische en kunstzinnige ornamenten die het kantoor een andere beleving en een persoonlijke touch geeft.

Al met al goede redenen om te kiezen voor een Schutspatroon in jouw kantoor. Neem nog vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken.