Portfolio

Keuken

visuele poëzie voor insiders

Functionele schoonheid
Een Schutspatroon is altijd meer dan alleen maar functioneel. Kijk bijvoorbeeld naar dit recent aangebrachte Schutspatroon op een keukenraam aan de straatkant. De lage winterzon zet dit eenvoudige patroon krachtig in de spotlights en schept zo een wereld vol contrasten, spiegelingen en projecties. De silhouetten van de kale boomkruinen vormen door het scherpe licht een organische bekroning van de geometrische ornamenten.

Poëtische schoonheid
Zo kan een alledaags tafereel een betoverend stilleven worden dat op elk moment van de dag in een ander licht wordt gezet. Je zou het visuele poëzie kunnen noemen. 

• Kijk voor meer informatie op Hoe komt een Schutspatroon tot stand? of ga naar veelgestelde vragen

de effecten van een schutspatroon in een keuken

Over het algemeen biedt raamfolie een veelzijdige oplossing voor verschillende behoeftes, zowel vanuit praktische als vanuit esthetische overwegingen.

Privacy
Het aanbrengen van een Schutspatroon op de ramen van een keuken vergroot op een effectieve manier de privacy. Het belemmert het zicht van buitenaf waardoor nieuwsgierige blikken worden tegengehouden en voorbijgangers niet gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Zo hou je meer controle over je persoonlijke leefruimte.

Esthetiek
Behalve voor zijn praktische functie is een Schutspatroon ook ontworpen om een raam te transformeren in een geometrisch en kunstzinnig ornament dat de keuken een andere beleving en een persoonlijke touch geeft.

Al met al goede redenen om te kiezen voor een Schutspatroon in jouw keuken. Neem nog vandaag contact op om de mogelijkheden te bespreken.