Portfolio & Voorbeelden Raamfolie

Voorbeelden Raamfolie

Exclusief design in raamfolie

Een Schutspatroon moet in alle opzichten passen.
Daarom vraagt elke opdracht om een andere benadering en heeft elk patroonontwerp zijn eigen verhaal.

Deze voorbeelden van uitgevoerde opdrachten voor een Schutspatroon zijn bedoeld om jou op ideeën te brengen voor je eigen ruimte. Beschouw de portfolio als een schatkist vol inspirerende ontwerpen en voorbeelden van raamfolie die ook jouw ramen tot leven kunnen brengen. De getoonde projecten demonstreren de variatie aan ontwerpen en hoe de raamfolie van een Schutspatroon het verschil kan maken in de uitstraling van je leef- of werkruimte. 

Elke ruimte is uniek en jouw persoonlijke smaak is dat ook. Beide zijn dan ook belangrijke uitgangspunten voor een ontwerp. Of je nu op zoek bent naar privacy door middel van raamfolie met een tijdloos patroon, een eigentijds design of bijvoorbeeld een patroon in industriële stijl; SCHUTSPATROON.NL biedt het allemaal. De raamfoliepatronen worden met veel aandacht en toewijding ontworpen en zorgen voor een stijlvolle decoratie met een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Schutspatronen ter verbetering van de privacy kunnen worden toegepast in heel verschillende ruimtes, zoals de woonkamer, badkamer, serre, hal, kantoor, spreekkamer of bedrijfsruimte. Aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie of om direct een raamfolie-ontwerp voor jouw situatie te bespreken.  

Kies SCHUTSPATROON.NL voor een unieke en persoonlijke benadering van een raamfolie-ontwerp. Laten we samen kijken hoe we ook jouw ramen een exclusieve, decoratieve uitstraling kunnen geven die bovendien functioneel is. Neem nog vandaag contact op om het begin te maken…

Lees in EXCELLENT Magazine meer over kunstenaar/ontwerper Bert Vredegoor en de relatie tussen de Schutspatronen en zijn autonome werk.