Portfolio & Voorbeelden Raamfolie

Portfolio

Exclusief design in raamfolie

Een Schutspatroon moet in alle opzichten passen.
Daarom vraagt elke opdracht om een andere benadering en heeft elk patroonontwerp zijn eigen verhaal.

Deze voorbeelden van uitgevoerde opdrachten zijn bedoeld om je op ideeën te brengen voor een Schutspatroon in je eigen ruimte. Beschouw de portfolio als een schatkist vol inspirerende ontwerpen en voorbeelden van raamfolie die ook jouw ramen tot leven kunnen wekken. De getoonde projecten laten een grote variatie aan ontwerpen en toepassingen zien en hoe een Schutspatroon het verschil kan maken in de uitstraling van je leef- of werkruimte. 

Elke ruimte is uniek en jouw persoonlijke smaak is dat ook. Beide zijn dan ook belangrijke uitgangspunten voor een ontwerp. Of je nu op zoek bent naar privacy door middel van raamfolie met een tijdloos patroon, een eigentijds design of bijvoorbeeld een patroon in industriële stijl; SCHUTSPATROON.NL biedt het allemaal. De raamfoliepatronen worden met veel aandacht en toewijding ontworpen door kunstenaar/designer Bert Vredegoor en zorgen voor stijlvolle en decoratieve raamornamenten met een perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

Schutspatronen ter verbetering van de privacy kunnen worden toegepast in uiteenlopende ruimtes als een woonkamer, badkamer, serre, hal, kantoor, spreekkamer of bedrijfsruimte. Kies SCHUTSPATROON.NL voor een unieke en persoonlijke benadering van een raamfolie-ontwerp. Laten we samen kijken hoe we ook jouw ramen een exclusieve, decoratieve uitstraling kunnen geven die bovendien functioneel is. Neem nog vandaag contact op om het begin te maken.

Lees in EXCELLENT Magazine meer over SCHUTSPATROON.NL en over Bert Vredegoor, de kunstenaar/designer achter de Schutspatronen en de relatie met zijn autonome werk.